Atom Hosting
a fost fondat de un grup de administratori de retea cu multa experienta in ISP si organizatii financiare pentru a oferi servere dedicate fiabile si pachete de hosting la CELE MAI BUNE preturi de pe piata!

Experienta noastra ca administratori de retea si colaborarea cu clienti din intreaga lume ne-au invatat importanta unui serviciu de hosting BUN si accesibil.

Asadar, in cautarea unei rezolvari pentru aceasta problema am descoperit solutia perfecta, care imbina performanta si libertatea oferita de un server dedicat cu preturile mici ale VPS-urilor: Serverele Dedicate Atom.

Hosting: Prezentare generala

Atom Hosting considera ca realizarea unei prezente web de succes trebuie sa fie usoara si accesibila. Promisiunea noastra este sa va oferim servicii de cea mai buna calitate si cu o gama larga de caracteristici la preturi rezonabile.

Datacenter-ul nostru: Detinem si operam propriul datacenter cu conexiuni BGP multihome redundante, cu sisteme de racire HVAC redundante si cu generatoare diesel care asigura continua functionare a serverelor noastre.

Deviza noastra: Rapid si Usor, Ofera cele mai Bune Resurse, Sustine-le cu Serviciu oferit Clientilor, Ofera Servicii de Design si Consultanta,  la Preturi FOARTE Accesibile!

UP TIME: 99.5% Garantat
99.5% Uptime Garantat pentru toate pachetele noastre de Web Hosting, Reseller Hosting si Servere Dedicate!

SUPORT: 24 x 7 Suport
24×7 Suport 365 zile pe an via Live Chat, Email, Instant Messenger si Helpdesk!

Adresa companiei

Atom-Hosting.com este operat de Atom Hosting S.R.L.

Sibiu, Romania, Europa
Strada Fundatura Brazilor, nr. 2, 550144
Telefon +40 369 426 795

C.I.F.: RO26775540